Wednesday, April 13, 2016

Candy bar tematic Constanta, tort personalizat Constanta - 0762649069

http://www.candybarconstanta.ro/ , 0762649069

Candy bar Constanta se preteaza pentru orice tip de eveniment la care aveti mai multi invitati. Oferiti-le invitatilor dumneavoastra sansa de a degusta delicioase prajituri in forme interesante si colorate, personalizate pentru a se potrivi cu tematica evenimentului Constanta.

Un bufet de dulciuri poate contine o varietate atat de mare de prajituri, din cele mai variate, insa cele mai usor de personalizat sunt briose, cake-pops si macarons, biscuiti cu unt, mousse de ciocolata, tiramisu, iar acestea sunt cele mai apreciate tipuri de prajituri, insa va putem furniza si cu alte prajituri.

Tortul, de asemenea, se poate realiza dupa modelul dorit de dumneavoastra si poate fi personalizat in functie de evenimentul desfasurat! Alegeti candy bar Constanta si tort personalizat Constanta, iar noi va oferim calitate, savoare si preturi accesibile!

Candy bar pentru evenimente in Constanta, Mamaia, Mangalia, Navodari, Medgidia, Cernavoda. Pentru mai multe detalii si comenzi ne puteti contacta la 0762649069.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:
Web
Facebook
Blogger
Wordpress
Youtube
Google +
Trilulilu
Twitter


No comments:

Post a Comment